b16831a7a488f1421a1c9f8dd16635bc

Startkit

April 18, 2016 - Can you dig it?

Om de buurtbewoners nog meer attent te maken op de Tuin van Betty hebben we volgend idee onder de loep genomen. Een krachtige inspiratiebron die doeltreffend werkt, nl. een DIY-startkit voor beginners. Het idee is er om bij de buurtbewoners een DIY-pakketje in de bus te steken of af te geven. In deze startkit zitten 4 thema’s verworven: natuur, gezondheid, voeding en dier. De buurtbewoners worden op deze manier warm gemaakt om hun zaadje en/of materiaal te nuttigen in de Tuin van Betty. Een bijgevoegde handleiding zorgt voor educatieve ondersteuning. De buurtbewoners leren op deze manier hoe ze iets terug kunnen doen voor de fauna en flora en hun eigen lichaam.

https://www.pinterest.com/pin/489062840756075187/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>