da3a8ec39d56a9a4c2fd17fd591d7083

Planten zijn goed voor jou en de omgeving

April 18, 2016 - Can you dig it? / Student Projects 2016

Het bewustmaken van de mensen over de kracht van bepaalde planten kan een aanzet zijn om zelf met een tuintje te beginnen of deel uit te maken van een gemeenschappelijk initiatief. Mensen weten vaak niet wat en hoe ze moeten planten, dus we willen hen graag een helpende hand bieden. We willen hen het gevoel geven dat ze een positieve invloed kunnen hebben op zichzelf en anderen (in hun directe omgeving). Dit kan aan de hand van een informatieve kit/installatie waarmee we mensen in zekere zin onderwijzen over de mogelijkheden.

da3a8ec39d56a9a4c2fd17fd591d7083

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>