guinness-wheelchair-basketball

Project Inspiration Part II – Guiness – Wheelchair Basketball

April 19, 2016 - All Inclusive

Deze reclamecampagne geeft op een hele mooie manier weer waar Muna.Co ook aan probeert te werken. Voor ons draait het niet zo zeer om het merkt Guiness, maar eerder om de boodschap die dit filmpje wil overbrengen.

In de spot zie je verschillende mannen basketballen in een rolstoel. Ze zijn heel gefocust en competitief en geven zich helemaal. Op het einde van de basketbalmatch zie je dat ze, tegen de verwachting in, rechtstaan uit hun rolstoel en dus toch blijken te kunnen stappen. Behalve één persoon. Deze heeft twee beenprothese. Alle mannen passen zich dus speciaal aan voor hun vriend die in een rolstoel zit. Daarna verwijst de spot naar het merk Guinness en wordt het vergeleken met wat de mannen doen voor hun vriend met de woorden: toewijding, loyaliteit en vriendschap.
De boodschap die hierin wordt meegegeven is volgens ons ook degene die Muna.Co wil doen uitstralen. Het maakt niet uit wie je bent en welke achtergrond je hebt. Iedereen is welkom om samen een leuke tijd te beleven en dingen te leren op ieders niveau of naar ieders interesse. Het is heel mooi om te zien hoe ze aan de hand van dit filmpje de waarden van hun bedrijf/merk kunnen brengen naar de buitenwereld toe. Dit is zeker iets waar wij naartoe willen werken. Muna.Co zo weergeven dat het mensen aanspreekt en inspireert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>