stappenplan

Stappenplan

April 27, 2016 - Can you dig it? / Student Projects 2016

Om overzichtelijk te werk te gaan binnen ons project hebben we een stappenplan gemaakt. Zo zien we waarmee we in de toekomst nog rekening moeten houden en of we eventueel iets over het hoofd hebben gezien. We kunnen dan voor bepaalde stappen ook beter de deadlines bepalen.

Momenteel zitten we tussen stap 2 en 3. We hebben reeds enkele ideeën geschetst maar voor de verdere uitwerking hebben we de feedback van de buurtbewoners nodig. Om te weten wat precies hun noden en wensen zijn, gaan we met een kleine opstelling de straat op om enkele vragen te stellen.

stappenplan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>