Floor on the road (48)

Floor deelt blokmaatjes uit!

May 7, 2016 - Can you dig it?

http://www.floor.be/blog/

Als inspiratiebron hebben we deze week gekozen voor Floor, dit is een initiatief van de verkooppunten, verkopers, handelaars en kwekers van bloemen en planten om jongeren te motiveren om meer bezig te zijn met de natuur. Hierbij hebben ze een blog met allemaal tips, tricks en DIY over hoe planten te verzorgen voor bijvoorbeeld in hun kot. Floor trekt ook rond door de grote steden in Belgiƫ om planten uit te delen aan jongeren. (Op 12 mei kun je ze tegenkomen in Leuven!)

Ze delen dan kamerplanten uit aan studenten zodat zij deze planten in hun kot kunnen plaatsen, want planten verbeteren de luchtkwaliteit en maken je creatiever en productiever.

De reden dat we dit een zeer interessante inspiratiebron vonden is omdat we gelijkaardige hoofddoelen hebben. Deze hoofddoelen zijn dat we mensen informatie willen bieden over planten en waarom deze nuttig kunnen zijn. Daarom willen we hen motiveren om mee te doen door een plant of zaadje te geven, zodat ze kennis maken met de wonderen van de natuur.

Neem gerust een kijkje op de website, want daar vind je zeer leuke artikels over alles wat groen is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>