IMG_9065

G 03: Intervention movie

May 9, 2016 - Group 3 / Student Projects 2016

Wij trokken op 3 mei de stad Genk in, op een bakfiets. Aan deze fiets hing een leeg bord en lagen 4 verschillende grafische elementen (kleur, vorm, woord & grafisch stijl). Deze 4 elementen konden voorbijgangers gebruiken om te antwoorden op de vraag “Wat stelt HipHop het beste voor, volgens jou”. Op deze manier konden we achterhalen wat mensen begrijpen onder de term HipHop en wat ze er mee associĆ«ren.

Zo werd al snel duidelijk dat de vorm van de aardbol samen met donkere kleuren, het vaakst geassocieerd werden met elkaar. Wanneer we onze bevinden dan “verkleinen” naar enkel Genk, lijkt het ons dan heel interessant om de vorm van de stad Genk zelf, zeker te betrekken in onze designs. Wanneer we een eventueel afgewerkt product hebben kunnen we dan terug blikken op de gekozen kleuren om deze eventueel af te stemmen met het recentste design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>