Interventie 1 – Resultaten

May 11, 2016 - Group 3 / Student Projects 2016

Voor het maken van een grafische stijl vroegen we de hulp van de Genkse bewoners. Met een bakfiets reden we naar het centrum en vroegen we twintig (eerder jongeren) mensen hun mening over (Genkse) Hiphop. We merkte dat er slechts één op drie kennis had van de Genkse Hiphop scene. Gelukkig konden ze ons wel allemaal helpen bij kiezen van lettertypes, kleuren en vormen. Ook vroegen we naar het eerste woord wat in hun opkwam als ze dachten aan ‘Hiphop’.  Zo kregen we een beeld hoe het publiek dacht over Hiphop.

Hieronder ziet u de resultaten.

2 13 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>