IMG_9978

2de interventie met onze prototypes

May 14, 2016 - Can you dig it? / Student Projects 2016

Op zaterdag 14 mei was het dan zover, we gingen met onze prototypes de straat op. Tijdens de wekelijkse markt in de vennestraat gingen we met de kar rond.

IMG_9978

Het enthousiasme van de mensen was zeer groot. Er bleek veel interesse voor de tuin en de Dag van het Park te zijn en het was ons ook al gelukt om die zaterdag zelf al mensen naar de tuin te lokken.

En niemand minder dan dé Betty heeft ook ons een bezoekje gebracht. Ze vond het een heel leuk project dat haar ook persoonlijk aansprak. Aan de hand van enkele oude foto’s, die ze mee had gebracht, kregen we een kijkje in haar verleden en de pracht van de oude tuin. We hopen dat we met ons project ook de vrijwilligers van de tuin kunnen aanzetten om iets van die pracht terug in de tuin te brengen.

Het was leuk om te zien hoe de buurtbewoners Betty kwamen aanspreken over de tuin en haar oude platenzaak. Ze zijn haar daar nog duidelijk niet vergeten!

IMG_9995 IMG_0007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>