Unknown

Streetfest

May 15, 2016 - Group 1 / Student Projects 2016

We kregen te horen dat er een Streetfest in Genk ging plaatsvinden. Dit leek ons de ideale moment om de meningen van Genk aan rappers voor te leggen. Dus ontmoetten we de organisatie om een leuke plaats op dit event te krijgen. De Streetfest was niet echt zo een succes. We kregen input van 1 rapper die wou freestylen. We kwamen op de Streetfest ook Gianni tegen die we eerder ook in Genk-Centrum tegen waren gekomen. En hij zag het wel zitten om een tekst voor ons te schrijven en deze dan in te rappen met zijn eigen beat eronder. Hij wilde dit dan zondag 15 mei opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>